Cultuurnacht Houten | Sponsors
Sponsors Cultuurnachthouten
5443
page-template-default,page,page-id-5443,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive
 
Sponsors Gezocht

voor de Cultuurnacht 2024.

Draagt u de cultuur in Houten een warm hart toe? Word dan sponsor van de Cultuurnacht!

 

Op 26 oktober 2024 vindt weer de Cultuurnacht Houten plaats, ons derde lustrum, waarvoor we uw financiële steun goed kunnen gebruiken. Het zou fantastisch zijn als we u als sponsor zouden mogen verwelkomen!

 

Waarom sponsoring?

De Stichting Cultuurnacht Houten vindt het belangrijk om jaarlijks een grootschalig cultureel evenement te organiseren dat voor iedereen in Houten GRATIS toegankelijk is! Maar een dergelijk festival kan niet georganiseerd worden zonder de financiële steun van derden. De lokale middenstand, giften, subsidies en sponsoring door het bedrijfsleven.

 

Wat levert het u op?

De Cultuurnacht in Houten trekt jaarlijks liefst 3.500 bezoekers. Er wordt volop publiciteit gemaakt middels onze e-mail newsletter, op sociale media (Twitter, Facebook en Instagram), met 4 grote redactionele publicaties plus een advertentie in ’t Groentje en diverse andere middelen zoals postering. Daarnaast wordt onze programmafolder in een oplage van 20.000 ex. geproduceerd en huis-aan-huis als insert van ’t Groentje in heel Houten verspreid. Volop exposure/publiciteit voor uw organisatie of bedrijf dus!

 

Uiteraard wordt het logo van uw bedrijf op de diverse promotiemiddelen, waaronder de programmafolder, vermeld. In de bijlage (pdf) vind u alles over de sponsorpakketten (5) die we beschikbaar hebben. Van Stille-sponsor tot VIP-sponsor. Ook kunt u als Star-sponsor een artiest of act sponsoren. Mocht u interesse hebben dan vernemen wij dat graag van u.

 

We hopen er samen met uw hulp een prachtige 15e editie van te maken op 28 maart 2020!

 

Met vriendelijke groet,

Namens de Cultuurnacht Houten,
Wayne Wilson, ambassadeur sponsoring
T. 06 15 08 89 47

U kunt ons ook mailen Klik Hier