Cultuurnacht Houten | Vrijwilligers
Vrijwilligers Cultuurnacht Houten 2022
3313
page-template-default,page,page-id-3313,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive
 
Stichting Cultuurnacht Houten

Vrijwilligers gezocht voor editie 2023, wie komt ons helpen?

Geen enkel evenement is succesvol zonder vrijwilligers.


De hele organisatie van de Cultuurnacht draait ook op vrijwilligers. Van het bestuur tot aan de gastvrouwen en heren op de diverse locaties.


Samen zorgen we ervoor dat Houtenaren kunnen genieten van een avond vol muziek, kunst, theater en gezelligheid. Kort gezegd gaat het bestuur als organisatie op zoek naar artiesten en locaties en de gastvrouwen en heren zorgen op de avond zelf voor de artiesten.


Het is fijn dat Houten veel enthousiaste en betrokken inwoners heeft. Mede daardoor is de Cultuurnacht een jaarlijks succesvol evenement.


Lijkt het jou ook leuk om een keer vrijwilliger te zijn, neem dan contact op via ons contactformulier!

Meld je hier als vrijwilliger aan:

Vrijwilliger tijdens de Cultuurnacht, wat houdt dat eigenlijk in?


Als vrijwilliger ben je actief als zaalwacht. Dit houdt in dat je de contactpersoon bent tussen artiest, locatiebeheerder en organisatie van de Cultuurnacht. Tevens ontvang je de bezoekers en houd je een oogje in het zeil. (Er loopt ook beveiliging rond tijdens de Cultuurnacht.)
Voor de avond start, word je ontvangen door de organisatie van de Cultuurnacht. Je krijgt voor de herkenbaarheid een gele sjaal en een naambadge.

Je ontvangt de artiest, (voor sommige locaties zijn dat er meerdere), zorgt dat ze voorzien worden van een drankje en bewaakt de speeltijd. Dit is belangrijk, omdat er meerdere optredens zijn en we alles op tijd willen laten beginnen. En misschien vind je het wel leuk om een optreden aan te kondigen? Dit kun je dan overleggen met de artiest.
De meeste optredens zijn klaar rond 23.00 uur. Dan zorg je ervoor dat de beachvlag (staat buiten), je naambadge en sjaal weer terugkomen op de verzamelplaats en kun je zelf ook nog even lekker feesten in De Engel of De Roskam. Voor de mensen die daar zaalwacht zijn, is het iets langer “werken”.  Het voordeel  is wel dat je veel verschillende optredens meemaakt op deze locaties!

Voor de grotere locaties zoeken we twee tot vier vrijwilligers. Voor kleinere maar een. Daarnaast zoeken we mensen die het leuk vinden om ambulant te zijn voor de buitenlocaties.
Spreekt dit je aan, dan hopen we dat je je opgeeft om te komen helpen als vrijwilliger op zaterdagavond!

© Stichting Cultuurnacht Houten 2015   /   KvK Utrecht  30209703   /   IBAN NL44 RABO 0117829722 t.n.v. Stichting Cultuurnachthouten