Cultuurnacht Houten | Locaties
978
page-template-default,page,page-id-978,page-child,parent-pageid-928,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 
Locaties

Cultuurnacht Houten 2018.

De podia:

Schoneveld (Zonnehout)
HiGain Guitars (Lange Schaft)
Archeologisch Museum Oude Station Houten
Rooms Katholieke Kerk
Jef Slijderink
Kwalitaria

De Roskam: MKB Assist Suite
De Engel: Champagne zaal / Café de Engel
Gemeente Toren Oude Dorp
“Het Plein”
Coco Pazzo
Bistro Opoe Sprong

Bij Teus
AH Oude Dorp

Wijnhandel van Dort
Tapperij de Zwijger
Wagenmakerij Houtdraaierij Verweij
Jongerencentrum Enter

Brandweer Kazerne Houten

Toegankelijkheid
Alle optredens zijn gratis en vrij toegankelijk. Bij sommige optredens is tussentijdse komst echter storend, dus daar moet u soms even wachten. Verder kan het in verband met veiligheidsvoorschriften voorkomen dat de toegang tot een optreden niet mogelijk is omdat de zaal vol is. De eigenaren van de horecagelegenheden en de vrijwilligers van de Cultuurnacht (herkenbaar aan hun badges) kunnen u in dat geval vragen even geduld te hebben totdat er plaats is vrijgekomen.

Verkeersmaatregelen
Het plein wordt niet afgesloten. Vanwege de geringe parkeergelegenheid rond het Plein, bij het Theater en Schoneveld raden wij u zeer dringend aan om uitsluitend te voet of per fiets naar de Cultuurnacht te komen. 

Wij verzoeken u na afloop rekening te houden met de nachtrust van de bewoners in het Oude Dorp.

EHBO
Er zijn vrijwilligers van het Rode Kruis aanwezig. Zij bemensen een EHBO-post op het Plein.

Film en video
Het is niet toegestaan om de optredens vast te leggen op film, video of enige andere beeld- of geluiddrager. Het maken van foto′s is toegestaan, mits de uitvoerende artiesten hiervan geen hinder ondervinden tijdens hun optreden. Wij verzoeken u uitdrukkelijk niet te flitsen.